ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

Ξεκίνησαν οι  εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας για το νέο σχολικό έτος 2014-2015. Είναι δημόσιο σχολείο. Η φοίτηση διαρκεί 18 μήνες και είναι δωρεάν. Απευθύνεται σε άτομα από 18 ετών και πάνω που έχουν τελειώσει το Δημοτικό ή εγκατέλειψαν το Γυμνάσιο. Προσφέρει:
Απολυτήριο Γυμνασίου Ουσιαστική μόρφωση προσαρμοσμένη σε ενήλικες, Βασικές γνώσεις ελληνικής γλώσσας, αγγλικών και πληροφορικής, συμβουλευτική καθοδήγηση για την εργασία
και συμβουλευτική υποστήριξη από Ψυχολόγο. Οι μέρες και ώρες λειτουργίας του είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή, 4.30 – 8.30 απόγευμα. Στη Φλώρινα στεγάζεται στο 1ο Γενικό Λύκειο Φλώρινας, ενώ λειτουργεί Παράρτημα και στο Αμύνταιο, που στεγάζεται στο ΕΠΑΛ Αμυνταίου. Η φοίτηση είναι δωρεάν.


Όσοι ενδιαφέρονται να φοιτήσουν στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, είτε στη Φλώρινα είτε στο Παράρτημα Αμυνταίου, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα παρακάτω τηλέφωνα:



2385044858 και 6972253462.



Αιτήσεις επίσης γίνονται δεκτές στα ΚΕΠ και στους Δήμους Φλώρινας και Αμυνταίου.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)