Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΒΛΟ ΣΕ ΧΩΡΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΩΝ ΚΑΝΑΒΗΣ

Για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, κατοχή αδασμολόγητων τσιγάρων και παράνομη οπλοκατοχή, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, 19 και 24 χρονών, στην Κοζάνη από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης.
Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε στάβλο 55χρονου ημεδαπού, στον οποίο απασχολούνταν παράνομα οι δύο αλλοδαποί, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
τρία (3) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από ένα μέτρο και τριάντα πέντε εκατοστά (1,35) έως ένα μέτρο και εβδομήντα εκατοστά (1.70),  τριακόσια εξήντα επτά (367) τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ειδική φορολογική ένσημη ταινία, διακόσια είκοσι τέσσερα (224) γραμμάρια καπνού, χωρίς την ειδική φορολογική ένσημη ταινία, ένα (1) εξάρτημα γόμωσης κενών τσιγάρων και δώδεκα (12) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ ο 55χρονος ημεδαπός, ο οποίος απουσίαζε κατά τη διάρκεια της έρευνας, αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.