Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Με τα πιο ευοίωνα και αισιόδοξα μηνύματα ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στην περιφερειακή ενότητα Φλώρινας.

Οι εκπαιδευτικοί στις θέσεις τους τα βιβλία όλα να είναι ετοιμα για να δοθουν  στους μικρούς και μεγάλους μαθητές και οι μαθητές με το χαμόγελο στα χείλη επιστρέφουν στις αίθουσες στις σχολικές γεματοι όρεξη για μαθηση. Την πρώτη μέρα οι αυλές γεμισαν παιδικές φωνές με τους παλαιότερους να ξαναβρισκονται και τους νεότερους να γνωριζονται. Την τιμητική τους σήμερα είχαν οι μαθητές της πρώτης Δημοτικού που τώρα μπαίνουν σε εναν νεο κύκλο αυτό του σχολείου και της νέας τους μαθητικης ζωής.
Το δικό του μήνυμα προς τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς απέστειλε και ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητος ο οποίος τόνισε πως ο άνθρωπος μαζί με τις γνώσεις που αποκτά από το σχολείο και την αγωγή από το σπίτι και τη κοινωνία γίνεται ενεργό και χρήσιμο μέλος της κοινωνίας στην οποία ζει και αναπτύσσεται.


Από την πλευρά του ο Διευθυντής του 6ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας Γιώργος Λυγούρας ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς και ιδιαίτερα στα παιδιά της πρώτης Δημοτικού που τώρα ξεκινάνε τη νέα τους μαθητική ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.