ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Ε.Α.Υ.Φ. ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Με σύνθημα "Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος- ο αγώνας συνεχίζεται" η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας συμμετείχε στη συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το Δ.Σ. της Ένωσης συμμετείχαν στην μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, με πρωτοβουλία των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση, απαιτώντας  την άρση των μισθολογικών αδικιών,  την πλήρη συμμόρφωση στις αποφάσεις του Σ.τ.Ε,  την διάσωση των ασφαλιστικών μας ταμείων και επιστροφή των ΄΄αποθεματικών΄΄και την ενίσχυση του αξιόμαχου των Σωμάτων Ασφαλείας.  "Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας" υπογραμμίζει τέλος "να βρίσκονται σε συνεχή ΄΄επαγρύπνηση΄΄ και έτοιμοι για αγώνες, μέχρι της τελικής δικαίωσής μας".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)