ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ "ΜΝΗΜΕΣ ΛΙΓΝΙΤΗ"

Αψηφώντας τον άστατο καιρό, επιστρατεύοντας όλες τους τις δυνάμεις και ενδίδοντας –δίχως δεύτερη σκέψη- στην αγάπη τους για τον αθλητισμό, 680 δρομείς απέδειξαν στην πράξη ότι όταν υπάρχει θέληση, όλα είναι εφικτά. 
Με μία επιθυμία για συμμετοχή που δεν πτοείται από καιρικές συνθήκες, οι συμμετέχοντες στην 6η συνεχή διοργάνωση του Πανελληνίου Αγώνα Δρόμου «Μνήμες λιγνίτη», από τον πιο μικρό ηλικίας 6 ετών μέχρι τον πιο μεγάλο, ηλικίας 73 ετών δημιούργησαν μία απίστευτα όμορφη εικόνα που ¨έγραψε¨ με νέα γράμματα στο βιβλίο της ιστορίας όχι μόνο του αθλητισμού αλλά και του πολιτισμού.
 Τόσο για το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ όσο και για τη ΔΕΗ Α.Ε που συνδιοργανώνουν τον Πανελλήνιο Αγώνα Δρόμου, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η συμμετοχή των εκατοντάδων δρομέων και του κόσμου (ειδικά φέτος εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών) καθώς με την παρουσία τους έδωσαν μεγαλύτερη δυναμική και περισσότερη αξία στον θεσμό που τιμά τους εργαζόμενους της Επιχείρησης και πρωτίστως όλους αυτούς που χάθηκαν στο βωμό του καθήκοντος. Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ευχαριστεί και συγχαίρει ενθέρμως όσους, καταρχάς, δήλωσαν συμμετοχή στον αγώνα (και ο αριθμός αυτός αγγίζει τους 800), όλους αυτούς που αγωνίστηκαν (680), όλους όσοι βοήθησαν με τον τρόπο του ο κάθε ένας στην διοργάνωση και στη διεξαγωγή (Συλλόγους, Αρχές, φορείς, εθελοντές), τον κόσμο που παρέστη και ενθάρρυνε τόσο τους δρομείς όσο και τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ ώστε να συνεχίσει την προσπάθεια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)