BACK TO THE STREETS: ΟΙ ΝΕΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ 79ης ΔΕΘ

Οι νέοι βγαίνουν στο προσκήνιο της 79ης ΔΕΘ και συμμετέχουν σε μία σειρά δράσεων, που προβάλλουν και προωθούν την street κουλτούρα της πόλης. Η παράλληλη δράση της 79ης ΔΕΘ Back to the Streets αποτελεί πόλο έλξης των επισκεπτών και του νεανικού κοινού της πόλης. Καθημερινά νέοι και νέες, έφηβοι και παιδιά πειραματίζονται, διασκεδάζουν και συμμετέχουν σε εργαστήρια Graffiti, Break Dance, Street Theater, Ακροβατικών, BMX, Skateboard και Capoeira.
Το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη σας προσκαλούμε να συμμετέχετε και να παρακολουθήσετε στις 19.00 τον πρώτο αγώνα Longboard (ανδρών / γυναικών) εντός της ΔΕΘ . Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα διασκεδάζουμε με Street Performances και μουσική από τουςParanaue.
Δηλώστε συμμετοχή για τον αγώνα Longboard μέχρι και την Πέμπτη 11/09, επικοινωνώντας με τον υπεύθυνο του αγώνα Κώστα Αλμπανίδη στοkostas.almpanidis@alpika.gr // 6972717525
Η συμμετοχή των αθλητών στον αγώνα είναι δωρεάν και οι νικητές θα κερδίσουν κινητά και tablets, μία ευγενική χορηγία της εταιρίας MLS ( www.mls.gr ).

Back to the Streets καθημερινά από τις 17.30 - 21.30, δίπλα στο Περίπτερο 14 επί της οδού Αγγελάκη. Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν για τους επισκέπτες της ΔΕΘ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)