ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΙΚΕ ΑΠΟ ΕΚΡΗΞΗ ΟΒΙΔΑΣ ΣΕ ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΟ 424 Σ.Ν.

Ελαφρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε πυροσβέστης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε σε δασική και χορτολιβαδική έκταση στη Τοπική Κοινότητα Δενδροχωρίου Καστοριάς, από έκρηξη οβίδας.
Ο τραυματίας αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς και στη συνέχεια στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Η πυρκαγιά, στην οποία βρέθηκαν άμεσα οι πυροσβεστικές δυνάμεις της περιοχής αποτελούμενες από 11 πυροσβέστες και 5 οχήματα, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 7:30 το απόγευμα. Από την πυρκαγιά κάηκαν συνολικά 100 στρέμματα δασικής και χορτολιβαδικής έκτασης.  Υπό πλήρη κατάσβεση τέθηκε στις 10:00 το βράδυ και οι πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χορτολιβαδική έκταση στην Τ.Κ. Μεταμόρφωσης του Δ. Κοζάνης. Από την πυρκαγιά κάηκαν συνολικά 400 στρέμματα χορτολιβαδικής και γεωργικής έκτασης με υπολείμματα καλλιεργειών. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν άμεσα οι πυροσβεστικές δυνάμεις της περιοχής αποτελούμενες από 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Για το ανωτέρω περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Κοζάνης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)