ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ Η ΖΕΜΠΕΛΙΑΔΟΥ

Την στηριξη της προς τη νεα Περιφερειακη Αρχη δηλωνει με ανακοινωση του ο συνδυασμος ΕΛΠΙΔΑ και η επικεφαλης του Γεωργια Ζεμπελιαδου.

Οπως αναφερει στην ανακοινωση της η Περιφερειακή Αρχή που ορκίστηκε προχθες αναλαμβάνει, σύμφωνα με τον θεσμικό ρόλο και τους οικονομικούς πόρους, που η Πολιτεία της έχει εμπιστευθεί τρεις πολύ συγκεκριμένους στόχους: Να φέρει την οικονομική ανάπτυξη στο τόπο μας, να επιταχύνει τη διαδικασία εκσυγχρονισμού και εκλογίκευσης της ελληνικής δημόσιας διοίκησης στο επίπεδο της Περιφέρειας που της αναλογεί και να ανακουφίσει τους αδύναμους και άνεργους πολίτες της Περιφέρειας. Ο συνδυασμός της Ελπίδας, αυτές τις τρεις βασικές υποχρεώσεις της Περιφερειακής Αρχής θα θυμίζει και θα βάζει στο επίκεντρο σε κάθε Περιφερειακό Συμβούλιο. Προς αυτή τη κατεύθυνση, θα στηρίζουμε κάθε προσπάθεια της νεοεκλεγείσας Περιφερειακής Αρχής, αλλά ταυτόχρονα θα την εγκαλούμε για κάθε ολιγωρία και κάθε προσπάθεια μετάθεσης ευθυνών. Για αυτές τις τρεις υποχρεώσεις, θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί με κάθε τρόπο και αν χρειασθεί θα συγκρουστούμε, με όποιον επιχειρήσει να τις αναιρέσει. Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, και δεσμευόμαστε να εκφράζουμε στα Περιφερειακά Συμβούλια τις κοινές αποφάσεις του συνδυασμού μας, να διαφυλάττουμε το πνεύμα τις ενότητας μακριά από διχαστικές λογικές, να τιμούμε το σύνολο όλων των πολιτών της Περιφέρειας, και τον όρκο μας για πίστη στη Πατρίδα που μόλις δώσαμε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)