ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΛΟΥ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Ξεκινάνε την Παρασκευή 29 Αυγούστου οι πολιτιστικές εκδηλώσεις για τη Γιορτή Μήλου Πολυκάρπης Καστοριάς. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν με παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά συγκροτήματα Λαογραφικός Πολιτιστικός & Αθλητικός Όμιλος “Ο ΠΕΡΔΙΚΚΑΣ”
Π.Ε.Λ.Σ.Α Αμπελοκήπων Καστοριάς και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Πολυκάρπης και γλέντι με τον Κρυστάλλινο Ήχο στον οποίο συμμετέχουν οι: Παντζούρης Άκης ποντιακή Λύρα και Παντζούρης Δημήτρης  Νταούλι. Στον χώρο των εκδηλώσεων θα λειτουργεί έκθεση με αγροτικά προϊόντα, έκθεση φωτογραφίας και ζωγραφικής ενώ θα προσφέρονται δωρεάν παραδοσιακές πίτες. Το Σάββατο 30 Αυγούστου 2014 οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με Bukovo MusicBand στο οποίο συμμετέχουν οι: Mιναχεiλης Γιώργος Κανονάκι καιTραμποσίνης Χρήστος Ούτι. Στις εκδηλώσεις θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς τα χορεύτηκα συγκροτήματα Φ.Σ Αριστοτέλης Πολυκάρπης Αριδαίας και Πολιτιστικός Λαογραφικός Όμιλος «Ακρίτες Αλμωπίας». Στον χώρο των εκδηλώσεων θα λειτουργεί έκθεση με αγροτικά προϊόντα, έκθεση φωτογραφίας και ζωγραφικής ενώ θα γίνει και διαγωνισμός γλυκού με βάση το μήλο υπό την επίβλεψη του καστοριανού σεφ Γεωργίου Γαβριά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)