ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ -ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


Τους επιτυχόντες στις  Πανελλαδικές Εξετάσεις και την εισαγωγή τους στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας μας συγχαίρει με μήνυμα του ο Δήμαρχος Φλώρινας Ιωάννης Βοσκόπουλος. Στο μήνυμα του αναφέρει "Εύχομαι στον καθένα και στην καθεμιά ξεχωριστά, καλή επιτυχία, σ’ αυτό το νέο και σημαντικό ξεκίνημα της ζωής τους.  Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς και τους καθηγητές, για τη σημαντική και σπουδαία στήριξη τους στα παιδιά.  Σε όσους δεν κατάφεραν να έχουν θετικό αποτέλεσμα, δεν πρέπει να απελπίζονται. Δεν τα κατάφεραν σε μια δοκιμασία, αλλά η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις, τις οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν με περισσότερο κόπο και συστηματικότερη προσπάθεια. Και τότε θα πετύχουν τους στόχους τους. Οι μεγάλες επιτυχίες των παιδιών μας αποδεικνύουν τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την εκπαιδευτική κοινότητα σε όλα της τα επίπεδα και μας γεμίζει όλους με περηφάνια και αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου μας".
Συγχαρητήριο μήνυμα για τους επιτυχόντες απέστειλε και ο αντιδήμαρχος Παιδείας Θεοδόσιος Καραγκιοζίδης. Όπως αναφέρει στο μήνυμα του "Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Ιδρύματα για την υπομονή, την επιμονή και την κοπιώδη προσπάθεια. Εύχομαι καλές σπουδές και ευόδωση των επιθυμιών τους σε όλη τους τη ζωή. Επίσης συγχαίρω τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων για την αδιαμφισβήτητη συμβολή τους στην επιτυχία των μαθητών καθώς και τους γονείς τους για την αμέριστη συμπαράσταση και τις πολύχρονες θυσίες τους. Υπενθυμίζω σε όσους υποψηφίους δεν κατάφεραν να εισαχθούν στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ότι η ζωή προσφέρει πολλές ευκαιρίες και επιλογές για όλους".





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)