ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ Ε. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ-ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

Διέψευσε τις Κασσάνδρες και τις φήμες που τον ήθελαν να παραιτείται από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου της αντιπολίτευσης ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος και  βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Ευστάθιος Κωνσταντινίδης δίνοντας το παρόν στην τελετή ορκωμοσίας της Νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Φλώρινας.

Ο κ. Κωνσταντινίδης ορκίστηκε κανονικά με όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους δίνοντας τον Θρησκευτικό όρκο για να υπηρετήσει τους Δημότες μέσα από την θέση του στο Δημοτικό Συμβούλιο πέρα από την έδρα του στη Βουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες του liveflorinanews ο κ. Κωνσαντινίδης θα διατηρήσει την βουλευτική του θέση και παράλληλα θα δίνει τον αγώνα του για την Φλώρινα και τον πολίτη της περιφερειακής ενότητας Φλώρινας και από τα έδρανα της βουλής μαζί με τη μάχη που θα δίνει για το καλό των πολιτών, όπως είπε, μέσα από την δράση του και την παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο της Φλώρινας. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)