ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΔΟΙ

Αποσύρονται οριστικά απο την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014 οι πρασινοι τροχηλατοι καδοι και τη θέση τους παίρνουν οι βυθιζόμενοι κάδοι.

Ο Δήμος Φλώρινας στην προσπάθεια του να προφυλάξει ακόμα περισσότερο τη δημόσια υγεία και αισθητική, τοποθέτησε Βυθιζόμενους Κάδους Απορριμμάτων με χωρητικότητα 7 προς 1 σε σχέση με τους κλασσικούς πράσινους τροχήλατους. Παρακαλούνται οι κάτοικοι των περιοχών να εναποθέτουν τα οικιακά στερεά απορρίμματα στον πράσινο στρόγγυλο κάδο και το ανακυκλώσιμο χαρτί στον τετράγωνο μπλε. Σχετικά με τη σωστή λειτουργία τους σας γνωρίζουμε τα εξής:
Όταν αναβοσβήνει το πράσινο ενδεικτικό λαμπάκι σε σχήμα «V» σημαίνει ότι ο βυθιζόμενος κάδος τελεί σε λειτουργία συμπίεσης, θα πρέπει να περιμένουμε λίγα λεπτά μέχρι να παραμείνει μόνιμα πράσινο για να κάνουμε χρήση του κάδου. Δεν τοποθετούμε στους βυθιζόμενους κάδους σκληρά αντικείμενα όπως: ξύλα ή σκληρά πλαστικά, υπάρχει κίνδυνος κακής συμπίεσης.
Δεν παρκάρουμε μπροστά από τους βυθιζόμενους κάδους γιατί παρεμποδίζουμε την αποκομιδή. Δεν αφήνουμε ποτέ ογκώδη αντικείμενα (στρώματα, καναπέδες, μπάζα κ.α.) μπροστά στους βυθιζόμενους κάδους, ούτε στην είσοδο της οικοδομής. Τηλεφωνο Υπηρεσίας Καθαριότητας 23850 22621

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ