6ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Η μουσική γιορτάζει και φέτος το καλοκαίρι! Πάνω από 100 τραγουδιστές και μουσικοί θα πάρουν μέρος στο 6ο Φεστιβάλ Μουσικής Φλώρινας που διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Φλώρινας «Ερωδιός», το οποίο θα διεξαχθεί στις 20, 22,23 & 24 Αυγούστου 2014 στο προαύλιο χώρο του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας. Ανάμεσα σε αυτούς δύο γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, οι ΜΠΛΕ και οι Blues Wire, ενώ θα πάρει μέρος και η Ορχήστρα «Βασίλης Τσιτσάνης» μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Θεσσαλών και Φίλων Ν.Φλώρινας, για ένα μεγάλο αφιέρωμα στον σπουδαίο Έλληνα συνθέτη, που άφησε το έργο του να μας συντροφεύει 30 χρόνια ακριβώς μετά από την απώλεια του.
Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται στο πλαίσιο των «Πολιτιστικών Δρώμενων 2014» με τη στήριξη του Δήμου Φλώρινας. Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι δωρεάν πλην τις συναυλίας με τους ΜΠΛΕ που η είσοδος για το κοινό είναι 5 ευρώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)