ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ- ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΝΝΑ ΒΕΡΟΥΛΗ ΣΤΟ ΔΑΚ

Τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Κώστα Ορφανό, Νίκο Παπαδόπουλο και Λάκη Παπαιωάννου είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά τα παιδιά που συμμετέχουν στις αθλητικές δραστηριότητες που διοργανώνει στο ΔΑΚ Φλώρινας ο ΠΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ όλη την εβδομάδα στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας "Πολιτιστικά Δρώμενα 2014".

Οι παλαίμαχοι κ. Ορφανός, ο κ. Παπαδόπουλος και ο κ. Παπαιωάννου μίλησαν στα παιδιά για τα θετικά αλλά και τα αρνητικά του αθλήματος του ποδοσφαίρου, προπόνησαν τα παιδιά δείχνοντας τους τεχνικές του ποδοσφαίρου ενώ παρακολούθησαν και ολιγόλεπτα ματς μεταξύ των παιδιών. Όπως είπαν σε δηλώσεις τους στο liveflorinanews σχετικά με τη σημαντικότητα διοργάνωσης τέτοιων εκδηλώσεων "ο αθλητισμός είναι και πολιτισμός και είναι σημαντικό τα παιδιά από αυτή την ηλικία των 5 έως 15 ετών να έρθουν σε επαφή με το άθλημα μέσω από το οποίο κοινωνικοποιούνται, μαθαίνουν να δουλεύουν ως ομάδα και μπαίνουν στο νόημα της συνεργασίας καθώς το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και θέλει συνεργασία μεταξύ των παιχτών για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα της νίκης". Σήμερα Σάββατο 23 Αυγούστου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με την Ολυμπιονίκη μας Άννα Βερούλη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)