ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ

Ένα απάνθισμα από τα σπουδαιότερα και αναλλοίωτα στο χρόνο τραγούδια του συνθέτη Βασίλη Τσιτσάνη με τη συνοδεία της ορχήστρας «Βασίλης Τσιτσάνης» από τα Τρίκαλα και την συμμετοχή σπουδαίων ερμηνευτών, απόλαυσαν χθες κάτοικοι και επισκέπτες της Φλώρινας στη συναυλία, με αφορμή την συμπλήρωση 30χρόνων από το θάνατο του Τσιτσάνη, που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Πολιτιστικά Δρώμενα 2014" του Δήμου Φλώρινας.
Στους κατοίκους και στους επισκέπτες δόθηκε η ευκαιρία να θυμηθούν τα τραγούδια που λάτρεψαν και κρατάνε ακόμα ζωντανή τη μνήμη της δημιουργίας του.  
Στους νεότερους που γνώρισαν και αγάπησαν το έργο του δόθηκε η δυνατότητα να συμμετέχουν σε μια συναυλία που εξελίχθηκε  σε μια γιορτή με κύριο υλικό τη διαχρονική δημιουργία του Βασίλη Τσιτσάνη.

Στο χώρο της συναυλίας λειτουργησε μικρή έκθεση με στοιχεία και ντοκουμέντα, καθώς και προβολή οπτικοακουστικού υλικού για τη ζωή και το έργο του Τσιτσάνη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)