ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ:ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Στην αδυναμία λήψης απόφασης για την πρόσληψη εργαζομένων με δίμηνες συμβάσεις στο τομέα της Καθαριότητας αναφέρεται σε ανακοίνωση του ο απερχόμενος Δήμαρχος Αμυνταίου Μάκης Ιωσηφίδης.
Όπως αναφέρει ο κ. Ιωσηφίδης "οι συμβάσεις των εποχιακών εργαζομένων στην καθαριότητα στου Δήμου Αμυνταίου λήγουν στις 31-8-2014, καθώς και η νέα διοίκηση ζήτησε να μην υπάρχουν δεσμεύσεις για τη νέα Δημοτική Αρχή. Παρ’ όλα αυτά γνωρίζοντας τις δυσλειτουργίες που θα δημιουργηθούν με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής, η απερχόμενη διοίκηση πρότεινε να γίνουν προσλήψεις εργαζομένων με δίμηνες συμβάσεις και για το λόγο αυτό συγκάλεσε Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.Η σημερινή μειοψηφία σκοπίμως δεν προσήλθε στη συνεδρίαση με αποτέλεσμα τη μη ύπαρξη απαρτίας και την αδυναμία λήψης απόφασης για την πρόσληψη εργαζομένων με δίμηνη απασχόληση στην καθαριότητα. Μετά από την εξέλιξη αυτή οφείλουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες ότι, ενώ υπήρξε πρόβλεψη για να μην συναντήσει προβλήματα η νέα διοίκηση, δεν στάθηκε δυνατό να προχωρήσει η διαδικασία με αποκλειστική ευθύνη της σημερινής μειοψηφίας και αυριανής Δημοτικής Αρχής. Ως εκ τούτου η νέα Δημοτική Αρχή φέρει ακέραια την ευθύνη για οποιαδήποτε δυσλειτουργία στην αρχή της νέας δημοτικής περιόδου".







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)