ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Με τέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξη της συνεδριάζει την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αμυνταίου. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 2:00 μετά το μεσημέρι στο Γραφείο του Δημάρχου Αμυνταίου. Τα θέματα της  ημερήσιας διάταξης αφορούν:
1. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για σύνταξη εκθέσεως απόψεων του Δήμου επί αιτήσεως ακυρώσεως της Παπαδοπούλου Δέσποινας κατά της υπ. αριθ. πρωτ. 9717/01-06-2011 αρνητικής πράξης του Αντιδημάρχου Αμυνταίου κ.λ.π. και για παράσταση ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης κατά την συζήτηση της αιτήσεως ακυρώσεως την 02-10-2014 και σε κάθε μετ’ αναβολή δικάσιμο.
2. Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού για την εκμίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.).
3. Ακύρωση της υπ΄αριθμ. 198/28-08-2014 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής περί ορισμού ορκωτού ελεγκτή για τον έλεγχο των Οικονομικών Καταστάσεων χρήσης 2014.
4. Ψήφιση πιστώσεων οικονομικού έτους 2014 .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)