ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΚΤΙΝΟΦΥΣΙΚΟΥ

Τον Δεκέμβριο θα δοθούν οι εξετάσεις για την απόκτηση βεβαίωσης επιτυχίας Φυσικού Νοσοκομείου- Ακτινοφυσικού και οι εξετάσεις για την απόκτηση βεβαίωσης επιτυχίας Φυσικού Νοσοκομείου εκτός της περιοχής των ιοντιζουσών ακτινοβολιών, σύμφωνα με ανακοίνωση της  Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Οι εξετάσεις για την απόκτηση βεβαίωσης επιτυχίας Φυσικού Νοσοκομείου - Ακτινοφυσικού Ιατρικής θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 10.00 π.μ., στην Ιατρική Σχολή Αθηνών- Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής – κτήριο Ανατομίας, Μικράς Ασίας 75, Γουδή.
Οι εξετάσεις για την απόκτηση βεβαίωσης επιτυχίας Φυσικού Νοσοκομείου εκτός της περιοχής των ιοντιζουσών ακτινοβολιών, θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 10.00 π.μ. στην Ιατρική Σχολή Αθηνών-Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής – κτίριο Ανατομίας, Μικράς Ασίας 75, Γουδή.
- Η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για την συμμετοχή στις ανωτέρω εξετάσεις είναι από την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014 έως και την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2014.
Πληροφορίες, αιτήσεις και δικαιολογητικά, τα οποία έχουν καθοριστεί με την υπ’ αριθμό Υ7α/Γ.Π.οικ.13475/11-2-2014 εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας, υποβάλλονται στις Αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφέρειας και των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ