ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Ο θάνατος του οπαδού του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη, ήταν ο λόγος για να αναβληθεί όλη η αθλητική δραστηριότητα στη χώρα το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Πρόκειται για μια απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού η οποία λήφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας και ανακοινώθηκε και επίσημα. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά αυτή πρόκειται για μια απόφαση ένδειξης σεβασμού στη μνήμη του οπαδού του Εθνικού ο οποίος απεβίωσε. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υφυπουργείου: «Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη, ο οποίος έχασε σήμερα τη ζωή του πέφτοντας θύμα οπαδικής βίας, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού αναβάλλονται όλοι οι επίσημοι αγώνες των εθνικών διοργανώσεων των ομαδικών αθλημάτων της προσεχούς αγωνιστικής». Αναβλήθηκαν και τα τοπικά πρωταθλήματα Α, Β΄και Γ΄ κατηγορίας της Ένωσης ποδοσφαιρικών Σωματείων Φλώρινας

------------------------------------------------------------------------------------------

Κύπελλο Ε. Π. Φλώρινας

Τρεις ομάδες της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣΦ Μελιτέας Μελίτης , Ερμής Αμυνταίου Βίτσι Δροσοπηγής και μία της Β΄ κατηγορίας ΕΠΣΦ Απόλλων Κέλλης σχημάτισαν την 4άδα των ημιτελικών αγώνων του Κυπέλλου της Ένωσης.

Τα αποτελέσματα της 3η φάσης

Μελιτεύς Μελίτης – Άρης Λόφων 3-0, Απόλλων Αμμοχωρίου – Ερμής Αμυνταίου 0-2, Βίτσι Δροσοπηγής – Μακεδονικός Βεύης 3-2 και Απόλλων Κέλλης – Πρέσπα Πρέσπας 5-1.

Ξιφασκία

Ο Νεαρό; Αθλητής του Ο. ΞΙ. Φλώρινας Στέργιος Τσώκας πήρε την 7η θέση στο Ευρωπαϊκό κύπελλο κάτω των 17 στο ξίφος μονομαχίας στην Άγκυρα της Τουρκίας.


Στίβος
Ο Γρηγόρης Ναλπαντίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σφαιροβολία του βαλκανικού πρωταθλήματος βετεράνων στίβου στο Βουκουρέστι Ρουμανίας.

Απο τον συνεργάτη της εβδομαδιαιας αθλητικής εφημερίδας Ματιες Στα Σπορ Ηλία Βιτκα. Περισσότερα στο:matiestaspor.blogspot.com 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)