ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΛΗΞΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ

Η Θύελλα Φιλώτα παρόλο που κατάφερε να ισοφαρίσει  τον Άρη και όλα έδειχναν πως ο αγώνας θα πάει σε παράταση,  οι κιτρινόμαυροι στα τελευταία λεπτά κατάφεραν  να πετύχουν  το γκολ που τους έδωσε την πρόκριση για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Γ Εθνικής.
Το σκορ άνοιξε στο 18
για τους παίχτες του Καλαιτζίδη με τον  Σουνάς  που εκτέλεσε απευθείας φάουλ δίνοντας στον Άρη το 0-1.
Στην συνέχεια στο 81 ήρθε η ισοφάριση για την ομάδα του Παπανώτα όταν ο Ζηνόβιος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Άρη και με κεφαλιά έκανε το 1-1. Ο Άρης όμως αντέδρασε αμέσως και στο 85 ο Καπνίδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-2 που έδωσε και την πρόκριση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Η χειραψία του Βέργου με τον Γαλανό πριν τον αγώνα δεν ήταν αρκετό να ηρεμίσουν τους φιλάθλους στην κερκίδα οι αντεγκλήσεις και οι αψιμαχίες ήταν αρκετές και ο καρεκλοπόλεμος καλά κράτησε… γεγονότα που δεν συνάγουν με την φιλοσοφία των δύο ομάδων.
Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Καλαιτζίδης δεν παραβρέθηκε στην συνέντευξη τύπου χωρίς να υπάρχει επίσημη δικαιολογία από την πλευρά του Άρη, ο Παπανώτας αναφερόμενος στην απουσία του Καλαιτζίδη είπε πως πρέπει να τιμάμε τον Έλληνα συνάδελφο εκτός αν προτιμάμε να φέρουνε προπονητές από το Καμερούν και το  Ιράν για να τους τιμάμε….. δήλωσε ικανοποιημένος από την ομάδα του τονίζοντας πως παίχτηκε αθλητικό παιχνίδι αλλά όχι ποιοτικό τονίζοντας πως ο στόχος της Θύελλας είναι το πρωτάθλημα.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καρατέρπος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 10' Σουνάς, 41' Ψυχογιός, 58' Ρένια, 59' Σιμηχανίδης, 76' Γκίνο

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ: Κοντουγουλίδης, Σιμηχανίδης, Κλάζογλου, Μπάμπαρης, Κιοζερίδης (70` Ανδρεάδης), Στασινόπουλος (42` Σιδηρόπουλος Χ.), Κόλα, Μισαηλίδης (65`Πασχαλίδης), Θεοδουλίφδης, Μαρκόπουλος

ΑΡΗΣ: Mπαϊμάκης, Λιόλιος, Φερνάντες, Γκόλιας, Ψυχογιός (82' Λιόνης), Γκίνο, Σουνάς, Xιντασέλι, Σταυρόπουλος (89' Ντούνγκα), Καπνίδης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)