ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 45ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ-ΓΙΑ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Δύο αλλοδαπούςυπηκόους Αλβανίας, έναν 45χρονο για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη και παράβαση του νόμου περί αυτοκινήτων και έναν 40χρονο για παράνομη οπλοκατοχή συνέλαβαν στην Κρυσταλλοπηγή, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος, μετέφερε παράνομα, έναντι κομίστρου, προς το εξωτερικό της χώρας τρεις ομοεθνείς του, εκ των οποίων ο ένας(40χρονος) βρισκόταν χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις στη χώρα. Στη συνέχεια από την έρευνα προέκυψε ότι, ο μη νόμιμος μετανάστης κατείχε ένα μαχαίρι που εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί όπλων και συνελήφθη παρά την αντίσταση που προέβαλε.

Κατασχέθηκαν:

• το ΙΧΕ αυτοκίνητο,

• ένα (1) κινητό τηλέφωνο,

• το χρηματικό ποσό των 2.250€ και

• ένα (1) μαχαίρι.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)