ΔΙΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑΣ ΑΠΟ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΑΣΘΕΝΗ( video) -ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σε διωρη στάση εργασίας προχώρησε το ιατρικό και νοσηλευτικο προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας διαμαρτυρομενοι για τον ξυλοδαρμο ιατρων και νοσηλευτριας των εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου από κατοίκους της περιοχής οι οποίοι συνόδευαν ασθενή.

 Το περιστατικό καταδίκασαν σε δηλώσεις τους ο Διευθυντής της ουρολογικης Κλινικής κ. Κοτακιδης και ο πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων κ. Αντωνιάδης οι οποίοι υπογραμμισαν την αναιτια επίθεση των κατοίκων στους γιατρούς και στη νοσηλευτρια απο τους συγγενείς του 6χρονου κοριτσιου τονίζοντας πώς το προσωπικό του Νοσοκομείου κάνει ότι μπορεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών πάρα τις πολλές ελλείψεις που υπάρχουν σε ιατρικό και νοσηλευτικο προσωπικό.
Στην Εισαγγελέα Φλώρινας κατειγγειλε το περιστατικό η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Φλώρινας Παρασκευή Κετσετζη επισημαινοντας πως ναι μεν υπάρχουν ελλείψεις σε προσωπικό σρην προκειμένη όμως περίπτωση οι ιατροί λειτούργησαν όπως θα έπρεπε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)