Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΔΙΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑΣ ΑΠΟ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΑΣΘΕΝΗ( video) -ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σε διωρη στάση εργασίας προχώρησε το ιατρικό και νοσηλευτικο προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας διαμαρτυρομενοι για τον ξυλοδαρμο ιατρων και νοσηλευτριας των εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου από κατοίκους της περιοχής οι οποίοι συνόδευαν ασθενή.

 Το περιστατικό καταδίκασαν σε δηλώσεις τους ο Διευθυντής της ουρολογικης Κλινικής κ. Κοτακιδης και ο πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων κ. Αντωνιάδης οι οποίοι υπογραμμισαν την αναιτια επίθεση των κατοίκων στους γιατρούς και στη νοσηλευτρια απο τους συγγενείς του 6χρονου κοριτσιου τονίζοντας πώς το προσωπικό του Νοσοκομείου κάνει ότι μπορεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών πάρα τις πολλές ελλείψεις που υπάρχουν σε ιατρικό και νοσηλευτικο προσωπικό.
Στην Εισαγγελέα Φλώρινας κατειγγειλε το περιστατικό η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Φλώρινας Παρασκευή Κετσετζη επισημαινοντας πως ναι μεν υπάρχουν ελλείψεις σε προσωπικό σρην προκειμένη όμως περίπτωση οι ιατροί λειτούργησαν όπως θα έπρεπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.