ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ Φ.Σ.Φ. Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ. ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΟΣΔΟΥ

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», απηχώντας τα συναισθήματα ολόκληρης της Αριστοτελικής οικογένειας, εκφράζει την βαθιά του θλίψη και οδύνη για την εκδημία του Θεοδώρου Βόσδου. Ο αείμνηστος Θεόδωρος Βόσδου, Γενικός Γραμματέας και μέλος του ΔΣ του ΦΣΦΑ για δεκαετίες, αποτελεί για τον καθένα μας πρότυπο ανιδιοτελούς προσφοράς και αφοσίωσης στους σκοπούς του "Αριστοτέλη", με γνώμονα το καλό της τοπικής κοινωνίας και της Πατρίδας ολόκληρης.
Με το λόγο, τη γραφίδα και το ακέραιο ήθος του, κέρδισε επαξίως εξέχουσα θέση στη μακρά φάλαγγα των Φλωρινιωτών που δικαιούνται τον τίτλο του Ευπατρίδη, απολαμβάνοντας το προνόμιο να είναι, πρώτος αυτός, η φωνή του τόπου του στα πέρατα της οικουμένης, Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ. Χρέος όλων μας να φωτίσουμε την ορμή του, να νιώσουμε μέσα μας όσα αποτέλεσαν το κίνητρο και τη δικαίωση της ζωής του και, όσο μπορούμε, να συνεχίσουμε το έργο του ΕΔΩ, στην εσχατιά της Ελληνίδος γης, στην ακριτική ΦΛΩΡΙΝΑ, την οποία "ἠγάπησε πολύ"...

Ας είναι η μνήμη του αιωνία.

To ΔΣ του ΦΣΦΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)