12η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Την 12η Πανελλήνια Γιορτή  Μανιταριού  και γεύσεις της Καστοριάς στηρίζει η Εταιρεία Τουρισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η γιορτη ξεκινά  σημερα Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στην περιοχή Φουντουκλή – Χλόη στην Καστοριά και ολοκληρώνεται  την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου.
Η συγκεκριμένη γιορτή κάθε χρόνο ταξιδεύει σε άλλη Περιφερειακή Ενότητα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, η Εταιρεία Τουρισμού θα είναι αρωγός   όλων αυτών των εκδηλώσεων με σκοπό την  σύνδεση του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας με τη γευσιγνωσία αλλά και  τα προϊόντα που παράγονται στην  περιοχή μας .

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης :
 Παρασκευή 25/9/2015
18:00 -Καλωσόρισμα των επισκεπτών στον χώρο της εκδήλωσης.
19:00 –Μαγειρική μανιταριών από τον Θόδωρο Καραγιάννη ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Αυλαίς» και προσφορά τους με κουπόνι ενίσχυσης του συλλόγου, αξίας 1 ευρώ.
21:00 – Live με τους Μειδίαμα.
Σάββατο 26/9/2015
09:30 – 12:00 Εξόρμηση στο δάσος για ανεύρεση μανιταριών και έπειτα ταυτοποίηση των δειγμάτων και έκθεση τους στο χώρο της γιορτής.
18:00 – 19:30 Σεμινάριο με θέμα -Η Μανιταροφιλία στην Ελλάδα με ομιλητή τον Γιώργο Κωνσταντινίδη και Μανιταρογνωσία με ομιλητή τον Λάκη Τσαμπάζη στην αίθουσα του ξενοδοχείου Esperos Palace.
20:00 – Προσφορά μανιταρόσουπας ή ριζότου με άγρια μανιτάρια με κουπόνι ενίσχυσης του συλλόγου, αξίας 1 ευρώ.
21:00 – Live με τους Manitarock.
Κυριακή 27/9/2015
10:00 -Συνάντηση στον χώρο της γιορτής . Προαιρετική εξόρμηση στο δάσος για όσους θέλουν.
15:00 –Λήξη γιορτής.
 *Καθ’ όλη την διάρκεια της γιορτής θα υπάρχει παζάρι προϊόντων του τόπου μας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)