ΤΟ NEW PRESPAS FESTIVAL ΣΤΗ FYROM

Με την παράσταση «Αρχαία ελληνική τραγωδία και μουσική» συμμετείχε το New Prespas Festival στο Διεθνές Φεστιβάλ Δράματος του Stobi, που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 22 Σεπτεμβρίου στο Βέλες της FYROM.Η «Αρχαία ελληνική τραγωδία και μουσική» παρουσιάστηκε την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015 στο "Jordan Hadzi Konstantinov Dzinot" Θέατρο του Βέλες, αποσπώντας θερμά χειροκροτήματα και τις καλύτερες κριτικές από τους θεατές.Το μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών Φλώρινας, Ιορδάνης Μπάντης, στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην 26χρονη ιστορία των εκδηλώσεων «Πρέσπες», αλλά και στη σπουδαιότητα της συνεργασίας που ξεκίνησε φέτος μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας ΙΡΑ «Ελλάδας- πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας 2007-2013».


Χαιρετισμό απηύθυνε και η σκηνοθέτις Σοφία Σπυράτου.
Πρωταγωνίστησαν οι Λήδα Πρωτοψάλτη, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Μάνια Παπαδημητρίου και Βίκυ Παπαδοπούλου. Τα κείμενα ήταν του Κώστα Γεωργουσόπουλου, ενώ την μουσική υπέγραψε ο Σταύρος Ξαρχάκος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)