ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΖΩΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ- ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ- ΑΡΡΩΣΤΑ ΖΩΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΥΔΡΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ 5 ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Την αντίδραση τους για την παράνομη μετακίνηση ζώων στους πρόποδες του Καιμακτσαλαν όπου βρίσκονται οι κοινότητες Σκοπού, Μελίτης, Αχλάδας, Λόφων και Βεύης εκφράζουν οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων με έγγραφος τους στο Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας. Όπως αναφέρουν στο έγγραφο τους οι πρόεδροι τα ζώα μεταφέρονται από την Μαγνησία, την Λάρισα, τη Θεσπρωτία και την Πέλλα τα οποία περνάνε μέσα από τις πηγές που υδρεύονται οι κοινότητες.
Επισημαίνουν δε ότι ορισμένα ζώα είναι άρρωστα από φυματίωση και κυκλοφορούν αδέσποτα με αποτέλεσμα να μολύνονται οι πηγές και κατά συνέπεια να κινδυνεύει η υγεία των πολιτών. Η υπόθεση αυτή έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και θα εκδικαστεί στις 8 Δεκεμβρίου του 2015 στην Φλώρινα. Οι πρόεδροι ζητούν τον διορισμό δικηγόρου από τον Δήμο Φλώρινας για την υπόθεση αυτή έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)