ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΛΕΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ- ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΛΣΙΣΙΟΥ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Δέκα -10- Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα με παραποιημένους αριθμούς πλαισίου, εντοπίστηκαν στη Φλώρινα και κατασχέθηκαν στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας.
Απο τους αστυνομικους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 50χρονου ημεδαπού για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και παράβαση της νομοθεσίας περί αυτοκινήτων καθώς και σε βάρος -11- ακόμη ημεδαπών (από 20 έως 66 χρονών) για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, παράβαση της νομοθεσίας περί αυτοκινήτων και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, κατά περίπτωση. Κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων τον περασμένο Ιούνιο εντοπίστηκαν σε περιοχές της Φλώρινας και κατασχέθηκαν δέκα -10- Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα με παραποιημένους αριθμούς πλαισίου.
Από τη συνεχιζόμενη και ενδελεχή αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 50χρονος παραποιούσε τους αριθμούς πλαισίου των οχημάτων χρησιμοποιώντας πάντα την ίδια μεθοδολογία,
είτε παραλάμβανε από ιδιώτες οχήματα, τα οποία είχαν αποκτηθεί νόμιμα, και ακολούθως τους παρέδιδε άλλα κλεμμένα οχήματα ιδίου μοντέλου που ήταν σε καλύτερη κατάσταση στα οποία ήταν εντυπωμένος ο εργοστασιακός αριθμός πλαισίου του νομίμου οχήματος, είτε μεταπουλούσε κλεμμένα οχήματα στα οποία και πάλι είχε αντικατασταθεί ο αριθμός πλαισίου με εργοστασιακό αριθμό πλαισίου νομίμου οχήματος.Τρία από τα ανωτέρω κατασχεμένα οχήματα που είχαν κλαπεί σε προγενέστερο χρόνο αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους ενώ συνεχίζεται η προανάκριση προκειμένου να ταυτοποιηθούν και τα υπόλοιπα οχήματα και να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.Η σχετική ποινική δικογραφία που περιλαμβάνει εκτός από τον 50χρονο και τους -10- ημεδαπούς που είχαν στην κατοχή τους τα ανωτέρω οχήματα, υπεβλήθη στην κυρία Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)