ΧΡΥΣΟ ΤΟ SYRAH ΤΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΪΑΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΣ ΑΡΓΥΡΟ ΤΟ ΡΟΖΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η οινοποιϊα Βεγορίτις του Χρήστου Μπόσκου, με έδρα τον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου, γιορτάζει δύο ακόμη μετάλλια στον διαγωνισμό BERLIN WINE TROPHY στο Βερολίνο .
Η οινοποιϊα , πιστή στο ετήσιο ραντεβού του διαγωνισμού , εκεί που διαγωνίζονται μερικά από τα σημαντικότερα κρασιά της Διεθνούς σκηνής , επέλεξε να εκπροσωπηθεί φέτος με το δεύτερο μονοποικιλιακό της εταιρείας το Syrah που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο και ένα χαρμάνι Syrah –Ξινόμαυρο σε ροζέ αποχρώσεις ,που κατέκτησε το αργυρό .
Η σύμβουλος -οινολόγος της εταιρείας , Άρτεμις Τουλάκη -Ρούφα ανέφερε ότι ‘το SYRAH ΒΕΓΟΡΙΤΙΣ 2012 έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα γοήτευαν την αγορά της Βόρειας Ευρώπης:Πορφυρό χρώμα ,βελούδινο στόμα , μοναδική ισορροπία .Το Ροζε ΜΥΛΟΣ 2014 είναι ένα φρέσκο ,λαμπερό δροσερό κρασί με εκρηκτικό αρωματικό δυναμικό.
Ο Χρήστος Μπόσκος περήφανος, δήλωσε: είναι το τέταρτο στην σειρά χρυσό στην Γερμανία . Με ένα κόκκινο και ένα ροζέ κρασί , πετύχαμε για άλλη μια φορά μια μοναδική διάκριση . Ήδη 90 διαφορετικά σημεία στην Γερμανία απολαμβάνουν τα κρασιά μας’.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)