ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Έληξε τα μεσάνυχτα η προθεσμία για την υποβολή των υποψηφιοτήτων για τις βουλευτικές εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου. Στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ απαρτίζουν οι Κώστας Σέλτσας, Ευάγγελος Γκέκτσης, Παύλος Γεωργίου και Ανθούλα Πάρπου.Με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, υποψήφιοι είναι οι Κατερίνα Σταύρου, Ηλίας Ευαγγέλου, Χρίστος Δεληγιώργης και η κα Ζαμπούνη. Mε τη Νέα Δημοκρατία υποψήφιοι είναι οι Γιάννης Αντωνιάδης, Σωτήρης Βόσδου και Στάθης Κωνσταντινίδης.
Στο ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής για την Φλώρινα υποψήφιοι θα είναι ο Κωνσταντίνος Νομικός και η Ελένη Γιαννακίδου.Στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ συμμετέχουν οι Στέλιος Μαυρίδης, Κατερίνα Μέλφου, Χρίστος Γκώγκος, Νίκος Μαυρόπουλος.Από το ΚΚΕ, υποψήφιοι είναι οι Μανώλης Βογιατζής, Βασίλης Καραντζίδης, Κλήμης Πελοπίδας και Παναγιώτα Τορλαχίδου. Με το ΠΟΤΑΜΙ υποψήφιοι θα είναι Λάζαρος Γυμνόπουλος, Αλεξάνδρα Κατρίνη και Μαρία Μάρδα. Με τη ΛαϊκήΕνότητα υποψήφιοι είναι οι Άννα Σπύρτου, Κωνσταντίνος Αθανασιάδης, Σπύρος Παπαντωνίου και Καρολίνα Παησίου.Τέλος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στη Φλώρινα υποψήφιοι είναι η Σοφία Αντωνακάκη και ο Νίκος Νάιδος.

Πηγή: ΕΡΤ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)