ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Δύο ημεδαπούς, 27 και 28 χρονών, σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης συνελαβαν σε περιοχή του Κωσταραζίου Καστοριάς, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς. Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών συνεχίζονται οι έλεγχοι από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς , με αποτέλεσμα:
τη σύλληψη 27χρονου, ο οποίος κατελήφθη χθες (06-09-2015) το απόγευμα να περιποιείται ένα (1) δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 2,30 μέτρων, που ήταν φυτεμένο σε αγροτική περιοχή του Κωσταραζίου Καστοριάς, και τη σύλληψη 28χρονου, ο οποίος από την έρευνα προέκυψε ότι κατείχε και καλλιεργούσε, σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του στην ίδια περιοχή, πέντε (5) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,30 εκατοστά έως 2,40 μέτρα, ενώ επίσης κατείχε φύλλα κάνναβης βάρους περίπου -11,5- γραμμαρίων.
Τα έξι (6) δενδρύλλια και τα φύλλα κάνναβης κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)