ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΕ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ VOLLEY-BEACH VOLLEY ΤΟΥ Φ.Σ.Φ."Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Τουρνουά πετοσφαίρισης που διοργάνωσε το τμήμα volley-beach volley του  Αριστοτέλη Φλώρινας.
Με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων στην κατηγορία των Κορασίδων α) Αριστοτέλη Φλώρινας β) Ήφαιστου Φλώρινας γ) Α.Π ΚΑστοριάς δ) Εδεσσαϊκή Γ.Ε, με τη συμμετοχή πενήντα αθλητριών και τη διεξαγωγή πέντε αγώνων ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια διοργάνωση που στόχος της ήταν να διαπιστώσουν οι προπονητές την κατάσταση των ομάδων τους και να ετοιμάσουν τα πλάνα τους για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.
Τα παιχνίδια του τουρνουά ξεκίνησαν στις 11,οο π.μ του Σαββάτου 5 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 18,00 μ.μ.
Οι αθλήτριες προσέφεραν όμορφο θέαμα με τις προσπάθειες τους και ικανοποίησαν τόσο τους προπονητές τους όσο και τους φιλάθλους που παρακολούθησαν τις αναμετρήσεις.
Το τουρνουά αυτό αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις νέες αθλήτριες, αν αναλογισθεί κανείς πόσο ωφέλιμη αποβαίνει η ενασχόληση των κοριτσιών με το άθλημα  του volley  από κάθε άποψη, διότι τους βοηθά να αναπτύξουν τις πνευματικές ικανότητές καθώς και αυτές της συνεργασίας , ταυτόχρονα  δημιουργούν δεσμούς φιλίας και υγιούς συναγωνισμού με τις  συναθλήτριες τους .




Ευχαριστούμε τις ομάδες που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους και όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχή διεξαγωγή της διοργάνωσης.
Το τμήμα volley-beach volley ευχαριστεί ιδιαίτερα την εταιρία ΤΟΤΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ -LINGOS TOTTIS HOTEL
για την συνεισφορά τους στο μπουφέ.


Το τμήμα volley-beach volley
του « Αριστοτέλη» Φλώρινας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)