ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στήριξη στο κόμμα που διαπραγματεύτηκε σκληρά με τους εταίρους ζήτησαν στις επερχόμενες εκλογές οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣυΡιζΑ Φλώρινας στις τοποθετησεις τους κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ψηφοδελτιου του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου .  Όπως είπαν σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση ο λαός καλείται να δώσει τη ψήφο του σε αυτόν που θέλει να τον εκπροσωπήσει τα επομενα χρονια και σε αυτόν που θέλει να διαπραγματευθει σκληρά για  τη τύχη  και το μελλον της χώρας.
Τελος τονισαν οτι ο λαός καλείται να επιλέξει ανάμεσα στο παλιό και στο νέο,  ανάμεσα σε αυτούς που έβαλαν τη Χώρα στα μνημονια και δεν έκαναν μια προσπάθεια τα πέντε τελευταία χρόνια για να βγάλουν τη Χώρα απο την κρίση και σε αυτούς που για πρώτη φορά διαπραγματευτηκαν ουσιαστικά και σκληρά απέναντι στα δύσκολα  μετρα που επεβαλαν οι δανειστες βρίσκοντας αντισταθμιστηκα μέτρα που θα διευκολύνουν την υλοποίηση του νέου προγράμματος στη Χώρα μας.









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)