ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ υπ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Σήμερα το σχολικό κουδούνι ηχεί και πάλι, υπενθυμίζοντας σε διδάσκοντες, μαθητές και γονείς την έναρξη μιας ακόμη σχολικής χρονιάς. Για κάποιους, η χρονιά αυτή σημαίνει τη συνέχιση της προσπάθειάς τους. Για κάποιους άλλους -για τα πρωτάκια- είναι η πρώτη τους μέρα στο σχολείο, η απαρχή της μαθητικής τους ζωής και της διαδικασίας σταδιακής απαγκίστρωσης από το στενό οικογενειακό περιβάλλον.
Για τους περισσότερους μαθητές της τελευταίας τάξης του Λυκείου, το κουδούνι σηματοδοτεί την έναρξη του τέλους της μαθητικής ζωής. Θα είναι μια χρονιά γεμάτη από προσπάθεια, αγωνία και προσωπική δοκιμασία, προκειμένου να επιτύχουν τη συνέχεια των σπουδών τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Ως εκπαιδευτικός κι εγώ ο ίδιος, αλλά και ως γονιός, γνωρίζω πολύ καλά κάθε πτυχή της μαθητικής ζωής. Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να ευχηθώ σε μαθητές, γονείς και διδάσκοντες, μια καλή και εποικοδομητική χρονιά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)