Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Ολοκληρώθηκε το έργο βελτίωσης-διαπλάτυνσης της οδού Κοζάνης-Σερβίων- Παραδόθηκε το τμήμα της Ε.Ο. Κοζάνης-Λάρισας από διασταύρωση με δημοτική οδό Κρανιδίων έως διασταύρωση με δημοτική οδό προς Αυλές-Ρύμνιο(ΒΙΝΤΕΟ)

Παραδόθηκε την Τρίτη στην κυκλοφορία το τρίτο τμήμα (Ε.Ο. Κοζάνης-Λάρισας από διασταύρωση με δημοτική οδό Κρανιδίων έως διασταύρωση με δημοτική οδό προς Αυλές-Ρύμνιο) του έργου διαπλάτυνσης και βελτίωσης της επαρχιακής οδού Κοζάνης Σερβίων, με το οποίο ολοκληρώθηκε συνολικά η β’ φάση του έργου.Στο σημείο βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας και τον ανάδοχο και τόνισε ότι η παράδοση του έργου “είναι το ελάχιστο μπροστά στο μείζον. Ζητώ τη συνέργεια των πολιτών και την κατανόηση για να προχωρήσουμε μαζί σε ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο. Ο δρόμος δημιουργεί προϋποθέσεις ασφαλούς πρόσβασης, αλλά πρέπει να υπάρχει παράλληλα και η καλή οδική συμπεριφορά. Στόχος μας να δημιουργήσουμε δρόμους ανάπτυξης, ασφάλειας και προοπτικής”. Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Πλακεντάς ανέφερε πως πρόκειται για ένα έργο που ξεκίνησε καιρό πριν και “είχαμε βάλει ως στοίχημα”, ενώ ευχαρίστησε τους εμπλεκόμενους, τον προκάτοχό του Γιάννη Σόκουτη, αλλά και τους κατοίκους της περιοχής “που με καρτερικότητα ανέχθηκαν το μεγάλο φόρτο της κίνησης”. “Πρόκειται για ένα δρόμο με τεράστια ασφάλεια και προϋποθέσεις για την ασφαλή όδευση” τόνισε ο κ. Πλακεντάς.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανήλθε στα 3.985.000 ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από το Ε.Π. Δυτικής Μακεδονίας-Θράκης 2007-2013, το Ε.Τ.Π.Α. και εθνικούς πόρους. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.