Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

INACT: ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ IPA ΕΛΛΑΔΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ 2007-2013

Το 2ο Διασυνοριακού ΦΟΡΟΥΜ για την Επιχειρηματικότητα & την Ανάπτυξη της διασυνοριακής περιοχής μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και Περιφέρειας Κορυτσάς,  θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.30 π.μ.στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Κοζάνη.Εκ μέρους του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας, διοργανωτή του Φόρουμ στο πλαίσιο του προγράμματος ΙNACT.
Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος INACT, έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στις εργασίες του 2 ου Διασυνοριακού ΦΟΡΟΥΜ για την Επιχειρηματικότητα & την Ανάπτυξη της διασυνοριακής περιοχής μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και Περιφέρειας Κορυτσάς, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.30 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Κοζάνη. Το ΦΟΡΟΥΜ διοργανώνεται σύμφωνα με τη μεθοδολογία του «τετραπλού έλικα», δίνοντας μια ευκαιρία να έρθουν από κοινού σε ένα τραπέζι (α) o Δημόσιος τομέας (β) η Αγορά (γ) τα Ακαδημαϊκά Ιδρύματα και (δ) η Κοινωνία των Πολιτών/ΜΜΕ από τις δύο πλευρές των συνόρων, ως ένα «όχημα» διασυνοριακής συνεργασίας. Ευελπιστώντας ότι θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε θετικά στην πρόσκληση συμμετέχοντας ενεργά στις εργασίες του ΦΟΡΟΥΜ, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.