ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Συνάντηση εργασίας σχετικά με το φράγμα της Τριανταφυλλιάς πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 04 Δεκεμβρίου 2015 στο Δημαρχείο Φλώρινας.
Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, ο Διευθυντής της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων Κατασκευής Υδραυλικών Υποδομών (ΕΥΔΕ-Κ.Υ.Υ.)  του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτριος Παπαγιαννίδης, ο Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας κ. Γιώργος Γεωργαλάς, οι υπάλληλοι του  τμήματος Κατασκευής Έργων Φλώρινας κ.κ. Μάντση Χρυσούλα και Χατζηπαυλίδου Σουζάνα, η Διευθύντρια της ΔΕΥΑΦ κ. Ερμιόνη Αβραμοπούλου, καθώς και οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΦ κ.κ. Βένη Κωτσοπούλου και Κώστας Σταυρίδης.

Κατά τη συνάντηση εργασίας συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την υδροδότηση της πόλης της Φλώρινας από το φράγμα της Τριανταφυλλιάς, στις ενέργειες που πρέπει να προβεί η ΔΕΥΑΦ, καθώς και στη μελέτη άρδευσης της λεκάνης του Δήμου Φλώρινας από το ίδιο φράγμα. Συζητήθηκαν επίσης οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την πραγματοποίηση αναδασμού στην περιοχή του φράγματος για την αναβάθμιση του διυλιστηρίου της Δροσοπηγής, καθώς και για τη δημιουργία ΤΟΕΒ από την Περιφέρεια, προκειμένου να διαχειριστεί τη λειτουργία του αρδευτικού από το φράγμα.

Ο κ. Δήμαρχος ανέφερε ότι ο Δήμος και η ΔΕΥΑΦ έχουν προβεί ήδη στην ολοκλήρωση μέρους των ενεργειών τους και ότι με την ολοκλήρωση του φράγματος θα έχουν τη δυνατότητα να διαχειριστούν τις αρμοδιότητες που τους αντιστοιχούν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)