ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας, με αφορμή την μεταφορά της μισθοδοσίας των υπαλλήλων των Περιφερειών από τον Κρατικό προϋπολογισμό στους κεντρικούς αυτοτελείς πόρους (ΚΑΠ), ο Σύλλογος υπαλλήλων ΠΕ Φλώρινας απόφαση στην έκτακτη γενική συνέλευση να πραγματοποιήσει στάση εργασίας την Παρασκευή 11-12-2015.
Επίσης στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί συμβολική κατάληψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας (Διοικητήριο).Μέσα σε όλη την λαίλαπα μέτρων, οι υπάλληλοι των Περιφερειών βρίσκονται μπροστά σε ένα ακόμη κίνδυνο: Την μεταφορά της μισθοδοσίας τους από τον κρατικό προϋπολογισμό, στις Περιφέρειες. Αυτό καθιστά πιθανά προβληματική την καταβολής της μισθοδοσίας, καθώς τα ποσά που δίδονται από το Κράτος στις Περιφέρειες, έχουν μειωθεί τα τελευταία χρόνια. Βάζουν τους υπάλληλους να γίνουν κεφαλοκυνηγοί φόρων υπέρ του προϋπολογισμού της μισθοδοσίας τους.Θέλουν να μας αποκόψουν από το κεντρικό κράτος, τονίζοντας σε κάθε ευκαιρία ότι δεν είμαστε κρατικοί, αλλά περιφερειακοί υπάλληλοι, βάζοντας μπροστά την δήθεν οικονομική και διοικητική αυτοτέλεια των Περιφερειών. Η οποία αυτή την χρονική στιγμή δεν υπάρχει μια και τα έσοδα των Περιφερειών από τους ΚΑΠ είναι μηδαμινά. Αυτή η ¨δήθεν¨ κατάσταση αποτυπώνεται και στην άλλη βαθμίδα της Αυτοδιοίκησης, τους Δήμους, όπου πολλές φορές, οι συνάδελφοι υπάλληλοι των Δήμων βρέθηκαν μπροστά στη δυσάρεστη κατάσταση της αδυναμίας καταβολής του μισθού τους.Όλοι εμείς οι εργαζόμενοι στις Περιφέρειες «δεν το βάζουμε κάτω». Απαντάμε μαζικά, με αγωνιστικές κινητοποιήσεις στους σχεδιασμούς των δανειστών και στις νυχτερινές τροπολογίες που οδηγούν στην αμφίβολη καταβολή της μισθοδοσίας, με απώτερο σκοπό την φοροεισπρακτική πολιτική εις βάρος των πολιτών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)