Βόλεϊ: Έσπασε το Ρόδι ο Αριστέας Φιλώτα

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων , πανηγύρισε η ομάδα του Αριστέα Φιλώτα, επικρατώντας με 3-1 σετ του Αρίωνα Πτολεμαίδος, για την 6η αγωνιστική του 3ουΟμίλου της ΕΣΠΕΜ.Οι παίκτριες του Θεοδωρου Ιωάννου, με όπλο τους την καλή υποδοχή, κατάφεραν από νωρίς να ελέγξουν το παιχνίδι και να πάρουν τα δύο πρώτα σετ (25-12 και 25-21). Οι φιλοξενούμενες αντέδρασαν στο τρίτο σέτ, το οποίο και κέρδισαν με 21-25, για να φτάσουμε στο 4ο σετ ,το οποίο ο Αριστέας καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες, φτάνοντας στην τελική επικράτηση.
Ο προπονητής Αριστέα, Θεόδωρος Ιωάννου, δήλωσε: «Θέλω να συγχαρώ της παίκτριες , για την εικόνα που παρουσίασαν στον σημερινό αγώνα, η οποία συνοδεύτηκε απο τη νίκη επι του Αρίωνα.
Η ομάδα δείχνει πώς βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και ότι οι αθλήτριες από παιχνίδι σε παιχνίδι, παρουσιάζονται βελτιωμένες και με διάθεση να φτάσουν ακόμα πιο ψηλά.Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά, προκειμένου η ομάδα να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο».
Τα σετ 25-12,25-21, 21-25, 25-12
Αριστέας Φιλώτα (Θεόδωρος Ιώαννου): Γετίμη Μαρία, Γιώβη Μαρία, Δεληδιαμαντή Βασιλική, Δόκα Παναγιώτα, Θεολογίδου Άννα, Κατσουπάκη Ελένη, Κατσουπάκη Μαγδαληνή, Μουλτσιά Πετρούλα, Μπαρτζώκα Χρυσούλα, Τσαχάκη Αναστασία, Χαραλαμπίδου Φωτεινή, Χασάλα Σάρα, Χατζή Μαρία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ