Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΒΑΤΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΔΕΗ Α.Ε.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και κατ΄επέκταση δικαίωση για τους εργαζόμενους, το γεγονός ότι η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΔΕΗ εξέλεξε τον Άρη Βατάλη ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης για την περίοδο από 18.12.15 έως 17.12.18.
Μετά από αυτή την εξέλιξη αποκτά μέγιστη σημασία και αξία το γεγονός ότι η περιοχή μας έχει πλέον και τρίτο εκπρόσωπο στο Δ.Σ. της επιχείρησης, που προέρχεται από τα σπλάχνα της ΔΕΗ.
Οι έτεροι δύο είναι, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων της ΔΕΗ στο Δ.Σ. Παντελής Καραλευθέρης και ο πρώην διευθυντής του ΛΚΔΜ, Χρήστος Παπαγεωργίου.Σε μία περίοδο που τα ενεργειακά και εργασιακά ζητήματα εξελίσσονται με ταχύτατους ρυθμούς, είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός να υπάρχουν, στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, ικανά στελέχη με εμπειρία και περγαμηνές που θα μπορούν να παρεμβαίνουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα αφορά την επιχείρηση, τους εργαζόμενους, τους Έλληνες καταναλωτές.Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, σίγουρος ότι ο συνάδελφος Άρης Βατάλης θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό προκειμένου να φέρει σε πέρας το έργο που του αναλογεί από την θέση που καταλαμβάνει στο Δ.Σ, τον συγχαίρει για την εκλογή του και του εύχεται καλή και δημιουργική θητεία.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)