ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ FOODEX SAUDI 2015

Στην επιτυχημένη συμμετοχή των επιχειρήσεων από την Φλώρινα στην Διεθνή Κλαδική Έκθεση Τροφίμων FOODEX SAUDI 2015 αναφέρθηκε σε συνέντευξη του ο πρόεδρος του ΕΒΕ Φλώρινας. Στη έκθεση που πραγματοποιήθηκε στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας συμμετείχαν ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Εθνικού Δρυμού Πρεσπών ‘’Πελεκάνος’’, Αφοί Α. Ναουμίδη Ο.Ε. και Αφοί Δημητρίου- Γεωργοπούλου Ο.Ε.
Όπως είπε ο κ. Σαπαλίδης "τα αποτελέσματα της έκθεσης ήταν θετικά, οι επιχειρήσεις μας δικτυώθηκαν και προώθησαν με επιτυχία τα προϊόντα τους στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας. Το Επιμελητήριό μας θα συνεχίσει να στηρίζει ανάλογες ενέργειες που στόχο έχουν την εξωστρέφεια, την εξαγωγική ενδυνάμωση και συμβάλλουν στην μείωση της ανεργίας στον τόπο μας".  Από την πλευρά του οι παραγωγοί αναφέρθηκαν στη σημαντικότητα συμμετοχής τους σε τέτοιες εκθέσεις εντός και εκτός Ελλάδος καθώς τους δίδεται η δυνατότητα να προβάλλουν τα προίοντα τους, να τα προωθήσουν και να αναπτύξουν επιχειρηματικές συνεργασίες με επιχειρήσεις από άλλες περιοχές και χώρες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)