Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Σε πλήρη ετοιμότητα οι Διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας για την υποδοχή των μαθητών σήμερα με τον καθιερωμένο αγιασμό.Όλες οι σχολικές μονάδες προμηθεύτηκαν έγκαιρα τις μάσκες για τους μαθητές, ενώ ο Δήμος Φλώρινας είχε προμηθεύσει και τις σχολικές μονάδες με ψηφιακά θερμόμετρα για τη θερμομέτρηση των μαθητών και των εκπαιδευτικών κατά τη προσέλευσή τους σήμερα και κάθε μέρα στις σχολικές μονάδες για την αποφυγή διασπορά του κορονοϊού. Όπως ανέφερε σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ η διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Ευγενία Μαρνέρη, ήδη είχαν τοποθετηθεί και οι καθαρίστριες, έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες απολυμάνσεις στις σχολικές μονάδες και στις αίθουσες για την υποδοχή των μαθητών.


Στον Πολυπόταμο Φλώρινας, πάντως, βρίσκεται η μοναδική σχολική μονάδα που δε θα αντιμετωπίσει προβλήματα με τις αποστάσεις μεταξύ μαθητών εντός των σχολικών αιθουσών, καθώς το κουδούνι χτύπησε για μόλις τρεις μαθητές, από τους οποίους οι δύο είναι αδέλφια.
Πηγή : www.ert.gr/news/florina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.