ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Σε πλήρη ετοιμότητα οι Διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας για την υποδοχή των μαθητών σήμερα με τον καθιερωμένο αγιασμό.Όλες οι σχολικές μονάδες προμηθεύτηκαν έγκαιρα τις μάσκες για τους μαθητές, ενώ ο Δήμος Φλώρινας είχε προμηθεύσει και τις σχολικές μονάδες με ψηφιακά θερμόμετρα για τη θερμομέτρηση των μαθητών και των εκπαιδευτικών κατά τη προσέλευσή τους σήμερα και κάθε μέρα στις σχολικές μονάδες για την αποφυγή διασπορά του κορονοϊού. Όπως ανέφερε σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ η διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Ευγενία Μαρνέρη, ήδη είχαν τοποθετηθεί και οι καθαρίστριες, έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες απολυμάνσεις στις σχολικές μονάδες και στις αίθουσες για την υποδοχή των μαθητών.


Στον Πολυπόταμο Φλώρινας, πάντως, βρίσκεται η μοναδική σχολική μονάδα που δε θα αντιμετωπίσει προβλήματα με τις αποστάσεις μεταξύ μαθητών εντός των σχολικών αιθουσών, καθώς το κουδούνι χτύπησε για μόλις τρεις μαθητές, από τους οποίους οι δύο είναι αδέλφια.
Πηγή : www.ert.gr/news/florina

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)