ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν. Δ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΖΗΣΗ ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑ

Σύσκεψη για την λήψη αποφάσεων για την έ γ κ α ι ρ η και ε π α ρ κ ή διανομή των καυσόξυλων για τις ατομικές  ανάγκες των δικαιούχων κατοίκων των χωριών του Νομού Καστοριάς, συγκάλεσε την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου ο  Βουλευτής Καστοριάς της Ν.Δ Ζήσης Τζηκαλάγιας. Η σύσκεψη θα γίνει στο αμφιθέατρο της Αντιπεριφέρειας Καστοριάς. 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του "Πέρυσι οι κάτοικοι ταλαιπωρήθηκαν και πήραν πολύ αργά τα ξύλα που δικαιούνται.Το ίδιο φαινόμενο συνέβαινε και σε άλλους νομούς.Έτσι όλοι οι Βουλευτές της Ν.Δ της Δ.Μακεδονίας νωρίς πέρυσι προέβησαν στις απαιτούμενες ενέργειες" .

Αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών, υπογραμμίζει τέλος, ηταν να δοθούν όλα τα χρήματα στα Δασαρχεία τόσο νωρίς(Ιούλιο’20) και τα ποσά να είναι αυξημένα κατά 50%,περίπου 320.000€."Δεν υφίσταται καμία δικαιολογία για την καθυστέρηση στην απόδοση των ξύλων" επισημαίνει σημειώνοντας οτι "μέχρι τώρα από την διασταύρωση πληροφοριών από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές δημιουργούνται έντονοι προβληματισμοί για την πρόοδο όλων των απαιτούμενων διαδικασιών και εργασιών" . 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)