Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν. Δ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΖΗΣΗ ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑ

Σύσκεψη για την λήψη αποφάσεων για την έ γ κ α ι ρ η και ε π α ρ κ ή διανομή των καυσόξυλων για τις ατομικές  ανάγκες των δικαιούχων κατοίκων των χωριών του Νομού Καστοριάς, συγκάλεσε την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου ο  Βουλευτής Καστοριάς της Ν.Δ Ζήσης Τζηκαλάγιας. Η σύσκεψη θα γίνει στο αμφιθέατρο της Αντιπεριφέρειας Καστοριάς. 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του "Πέρυσι οι κάτοικοι ταλαιπωρήθηκαν και πήραν πολύ αργά τα ξύλα που δικαιούνται.Το ίδιο φαινόμενο συνέβαινε και σε άλλους νομούς.Έτσι όλοι οι Βουλευτές της Ν.Δ της Δ.Μακεδονίας νωρίς πέρυσι προέβησαν στις απαιτούμενες ενέργειες" .

Αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών, υπογραμμίζει τέλος, ηταν να δοθούν όλα τα χρήματα στα Δασαρχεία τόσο νωρίς(Ιούλιο’20) και τα ποσά να είναι αυξημένα κατά 50%,περίπου 320.000€."Δεν υφίσταται καμία δικαιολογία για την καθυστέρηση στην απόδοση των ξύλων" επισημαίνει σημειώνοντας οτι "μέχρι τώρα από την διασταύρωση πληροφοριών από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές δημιουργούνται έντονοι προβληματισμοί για την πρόοδο όλων των απαιτούμενων διαδικασιών και εργασιών" . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.