Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗΜ ΦΛΏΡΙΝΑ

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος διοργανώνει Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Βασικές Πρώτες Βοήθειες», συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από τους εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών χωρών.

Το σεμινάριο θα γίνει τη Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 & ώρα 11.00π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Ξενοδοχείο Philippion με Δωρεάν Συμμετοχή. 

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου με ακρωνύμιο «Health-Info» και τίτλο «Ενιαίο σύστημα πληροφόρησης για την ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των μονάδων πρωτοβάθμιας υγείας στην διασυνοριακή περιοχή έκτακτης ανάγκης

Ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) είναι ο κύριος δικαιούχος του «Health-Info» σε συνεργασία με δύο Έλληνες εταίρους, το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος και το Γενικό Νοσοκομείο της Πέλλας και τρεις Εταίρους από τη Δημοκρατία της Β. Μακεδονίας, το Υπουργείο Υγείας, το Γενικό Νοσοκομείο της Γευγελής και την PHO Κλινική του Νοσοκομείου της Bitola.

Λόγω των συνθηκών σας βεβαιώνουμε ότι, θα τηρηθούν όλα τα μέτρα βάσει του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου (Α.Π.: 10249, 03/07/2020).

Για τον ίδιο λόγω ενημερώνουμε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής: healthinfo@paramount.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.