ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗΜ ΦΛΏΡΙΝΑ

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος διοργανώνει Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Βασικές Πρώτες Βοήθειες», συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από τους εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών χωρών.

Το σεμινάριο θα γίνει τη Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 & ώρα 11.00π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Ξενοδοχείο Philippion με Δωρεάν Συμμετοχή. 

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου με ακρωνύμιο «Health-Info» και τίτλο «Ενιαίο σύστημα πληροφόρησης για την ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των μονάδων πρωτοβάθμιας υγείας στην διασυνοριακή περιοχή έκτακτης ανάγκης

Ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) είναι ο κύριος δικαιούχος του «Health-Info» σε συνεργασία με δύο Έλληνες εταίρους, το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος και το Γενικό Νοσοκομείο της Πέλλας και τρεις Εταίρους από τη Δημοκρατία της Β. Μακεδονίας, το Υπουργείο Υγείας, το Γενικό Νοσοκομείο της Γευγελής και την PHO Κλινική του Νοσοκομείου της Bitola.

Λόγω των συνθηκών σας βεβαιώνουμε ότι, θα τηρηθούν όλα τα μέτρα βάσει του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου (Α.Π.: 10249, 03/07/2020).

Για τον ίδιο λόγω ενημερώνουμε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής: healthinfo@paramount.gr.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)