Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ (video)

Η περιέργεια για κάποια παιδιά, η αγάπη για το θέατρο και το κινηματογράφο αλλά και οι ευχάριστες ώρες που περνάνε κατά τη διάρκεια των συναντήσεων ήταν οι κυριότεροι λόγοι οι οποίοι, όπως είπαν στην ΕΡΤ Φλώρινας τα μέλη της παιδικής/εφηβικής ομάδας παραγωγής ταινιών μικρού μήκους της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας,  τους οδήγησε να δοκιμάσουν τον εαυτό τους σε αυτό το δύσκολο έργο όπως η παραγωγή ταινίας από την αρχή μέχρι το τέλος. 

Την ομάδα αποτελούν παιδιά από 6 έως έφηβοι 15 ετών που θα δημιουργήσουν τις δικές τους ταινίες μικρού μήκους που, όπως είπε στην ΕΡΤ Φλώρινας ο υπεύθυνος της ομάδας Στέλιος Λιθοξοίδης, θα προβάλλονται κάθε τρίμηνο στο κοινό με θέματα μέσα από τη καθημερινότητα και τα βιώματα των παιδιών αυτής της εποχής.


"Στόχος είναι τα παιδιά" πρόσθεσε "να μπουν στο πνεύμα της δημιουργίας κινηματογραφικών ταινιών, να περνάνε ευχάριστα τις ώρες των συναντήσεων και να είναι δημιουργικές για το ίδιο για το παρόν και το μέλλον του".
Οι συναντήσεις της παιδικής εφηβικής ομάδας γίνονται κάθε Σάββατο απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων με τους υπεύθυνους μπροστά και πίσω από τις κάμερες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την δημιουργία ταινιών μικρού μήκους μέσα από το βλέμμα της παιδικής αθωότητας και αγνότητας που βγάζουν τα παιδιά στη καθημερινότητα τους και στις στιγμές χαλάρωσης. 

 Πηγή : www.ert.gr/news/florina


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.