Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΟΠΑΠ Η ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η Ακαδημία του ΠΑΣ Φλώρινα επιλέχθηκε και συνεχίζει να είναι μέλος του προγράμματος Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ.
Η Ακαδημία του ΠΑΣ Φλώρινα συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα κριτήρια και κατατάσσεται μαζί με τις υπόλοιπες 128 ερασιτεχνικές ακαδημίες ποδοσφαίρου της χώρας, που έχουν επιλεγεί στην εν λόγω δράση του ΟΠΑΠ.
Η Ακαδημία μας έχει συμμετάσχει σε όλα τα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα που έχει διοργανώσει ο ΟΠΑΠ στην περιοχή και θα δώσει δυναμικό παρόν και φέτος, ενώ θα είναι αρωγός των διοργανωτών σε οτιδήποτε δημιουργικό έχει να προτείνει.
Οι αθλητές, οι γονείς και οι προπονητές του ΠΑΣ Φλώρινα θα είναι και πάλι δικαιούχοι των προνομίων του προγράμματος:
1) ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ όλων των νεαρών αθλητών και προπονητών γεννημένων από το 2007 και μικρότερων από μία ώρα πριν έως και μία ώρα μετά τους αγώνες και τις προπονήσεις
2) Συμμετοχή σε Διεθνή ποδοσφαιρικά Τουρνουά και Εθνικά Ποδοσφαιρικά Φεστιβάλ
3) Διαρκής εκπαίδευση των Προπονητών των Ακαδημιών σε προπονητικούς τομείς που οι ίδιοι επιλέγουν
4) Δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη από παιδοψυχολόγους
5) Δωρεάν πρόγραμμα παρακολούθησης από εξειδικευμένους διατροφολόγους

* Κατά τη φετινή χρονιά και λόγω της αναστάτωσης που επικρατεί με την πανδημία ενδέχεται να υπάρξουν μετατροπές στο πρόγραμμα (διεξαγωγή Φεστιβάλ, Διαδραστικές ενέργειες από την επιστημονική ομάδα του προγράμματος, Προπονητικά Σεμινάρια ή επισκέψεις της Προπονητικής Ομάδας του προγράμματος στις ακαδημίες).
Η συνθήκη αυτή αλλά και η ανάγκη για πιο μαζική επικοινωνία μεταξύ των μελών του προγράμματος, που θα αποδειχθεί ευεργετική για πλείστους λόγους για τα Σωματεία που συμμετέχουν σε αυτό, μας οδήγησε στον σχεδιασμό της πρώτης διαδικτυακής πλατφόρμας κατασκευασμένης αποκλειστικά για τις ανάγκες συγκεκριμένων Σωματείων -εν προκειμένω όσων συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ- με την ονομασία Sports Academies Online.
Επιγραμματικά οι εφαρμογές της θα αφορούν μεταξύ άλλων:
– Tη δημοσίευση επιστημονικών άρθρων
– Τη δημοσίευση βίντεο που θα αφορούν στη διατροφή, την ψυχολογία, τη γυμναστική και την εργοφυσιολογία
– Τη δημοσίευση προπονητικών κατευθύνσεων
– Τη διοργάνωση προπονητικών webinars
– Τη διενέργεια διαγωνισμών
– Τη μετάδοση αγώνων ακαδημιών
– Τη δημοσίευση νέων του προγράμματος
– Την επικοινωνία μεταξύ ιδιοκτητών, προπονητών, γονέων/κηδεμόνων των ακαδημιών μεταξύ τους αλλά και με τους συντελεστές του προγράμματος
– Τη λειτουργία σελίδας κάθε ακαδημίας όπου θα μπορούν να καταχωρούνται στοιχεία που αφορούν τους αθλητές της, τους προπονητές της, τη δομή της κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.