Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

ΕΒΕ ΦΛΏΡΙΝΑΣ : ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΕΦΥΡΑ 2

Τηλεδιάσκεψη όπου θα παρουσιαστεί το Νέο Πρόγραμμα Επιδότησης Επιχειρηματικών Δανείων –ΓΕΦΥΡΑ 2»,  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021, στις 17:00 το απόγευμα, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν τα μέλη του ΕΒΕ Φλώρινας .
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Σάββας Σαπαλίδης "τα μέλη μας και όλοι όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους στο ΕΒΕ Φλώρινας ως την Τρίτη 13 Απριλίου στις 14:30 στο eveflo@otenet.gr "  . 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες και στα τηλεφωνα του ΕΒΕ 23850 22334 & 22466, όπως επισημαίνει, η να επισκεφτούν  την ιστοσελίδα http://www.keyd.gov.gr/covid19_gefyra2/ .

Στην εκδήλωση, σημειώνει, κεντρικός ομιλητής είναι ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτης Κουρμούσης,  ο οποίος μαζί με τα ειδικά στελέχη της ΕΓΔΙΧ, που θα συμμετέχουν στην τηλεδιάσκεψη, θα αναπτύξουν θέματα όπως 
Δικαιούχοι και κριτήρια επιλεξιμότητας
Διαδικασία Αίτησης
Ποσοστά Κρατικής Επιδότησης διάρκειας 8 μηνών. 

Η τηλεδιάσκεψη θα γίνει μέσω ZOOM και η πρόσκληση για την σύνδεση των ενδιαφερομένων θα αποσταλεί εγκαίρως στις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις την ημέρα της διενέργειάς της.

Τα μέλη των Επιμελητηρίων και όλοι όσοι ενδιαφέρονται καλούνται να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους στα κατά τόπους Επιμελητήρια ως την Τρίτη 13/4/2021 και ώρα 14:30 αποστέλλοντας στις ηλεκτρονικές Διευθύνσεις των Επιμελητηρίων, που είναι για α) το Επιμελητήριο Κοζάνης chambers@otenet.gr β) για το Επιμελητήριο Καστοριάς: Konstantina@kastcham.gr γ) για το Επιμελητήριο Γρεβενών ebegreve@grevenanet.gr και δ) για το Επιμελητήριο Φλώρινας eveflo@otenet.gr τα παρακάτω στοιχεία :
Ε-mail
Ονοματεπώνυμο
Επωνυμία Επιχείρησης
Τηλέφωνο Επικοινωνίας

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο Επιμελητήριο Φλώρινας, στα τηλεφ. 23850 22334 & 22466, Κοζάνης στο τηλ. 24610 34669 (Βίκυ Δούσιου), στο Επιμελητήριο Καστοριάς στο τηλ. 24670 28981 (Κωνσταντίνα Τογκαρίδου), στο Επιμελητήριο Γρεβενών στο τηλ. 24620 85501.

Η τηλεδιάσκεψη θα γίνει μέσω ZOOM και η πρόσκληση για την σύνδεση των ενδιαφερομένων θα αποσταλεί εγκαίρως στις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις την ημέρα της διενέργειάς της. Περισσότερες πληροφορίες για το Νέο Πρόγραμμα στην ιστοσελίδα της ΕΓΔΙΧ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.