ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με πορεία των τρακτέρ τους προς το Δημαρχείο Αμυνταίου πραγματοποιούν αύριο Τετάρτη 14 Απριλίου οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής διεκδικώντας την άμεση αποζημίωση τους από τις ζημιές που υπέστησαν τα οπωροφόρα δέντρα από τον παγετό που έπληξε την περιοχή Αμυνταίου τις προηγούμενες μέρες.
Στη 13:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου. Καλούνται να συμμετέχουν στην συνεδρίαση ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Κασαπίδης Γεώργιος, οι Βουλευτές του Νομού Φλώρινας Αντωνιάδης Ιωάννης και Πέρκα Θεοπίστη, ο Αντιπεριφερειάρχης Κιοσές Ιωάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Άμπας Βασίλειος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας κ. Μάνος Θωμάς, ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Μπιτάκης Άνθιμος και οι εκπρόσωποι αγροτικών φορέων της περιοχής μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)