Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με πορεία των τρακτέρ τους προς το Δημαρχείο Αμυνταίου πραγματοποιούν αύριο Τετάρτη 14 Απριλίου οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής διεκδικώντας την άμεση αποζημίωση τους από τις ζημιές που υπέστησαν τα οπωροφόρα δέντρα από τον παγετό που έπληξε την περιοχή Αμυνταίου τις προηγούμενες μέρες.
Στη 13:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου. Καλούνται να συμμετέχουν στην συνεδρίαση ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Κασαπίδης Γεώργιος, οι Βουλευτές του Νομού Φλώρινας Αντωνιάδης Ιωάννης και Πέρκα Θεοπίστη, ο Αντιπεριφερειάρχης Κιοσές Ιωάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Άμπας Βασίλειος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας κ. Μάνος Θωμάς, ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Μπιτάκης Άνθιμος και οι εκπρόσωποι αγροτικών φορέων της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.