Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΉΛΩΝ ΦΛΏΡΙΝΑΣ : "ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΒΟΛΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΟΥ"

Η επέκταση στο αστυνομικό προσωπικό των Διευθύνσεων Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας του επιδόματος παραμεθόριων και προβληματικών περιοχών, ήταν το κυριότερο θέμα της συζήτησης κατά τη συνεδρίαση των Προεδρείων των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας στην οποία συμμετείχε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας.

Σε ανακοίνωση τους μεταξύ άλλων αναφέρουν "το αίτημα αυτό είχε προ πολλού αναδειχθεί με διάφορες παρεμβάσεις από τις Ενώσεις μας, ευαισθητοποιώντας τους βουλευτές της τότε αντιπολίτευσης, οι οποίοι ασκώντας τον προβλεπόμενο κοινοβουλευτικό έλεγχο είχαν προβεί από την πλευρά τους στην κατάθεση σχετικών επερωτήσεων στη Βουλή, υπερτονίζοντας την καταφανέστατη αδικία που υφίστανται όσοι συνάδελφοί μας υπηρετούν στην Ελληνοαλβανική μεθόριο.
Δυστυχώς, όμως, παρά την κυβερνητική αλλαγή, τον Ιούλιο του 2019, έως και σήμερα ουδεμία πρόθεση θεσμοθέτησης του αιτήματός μας εκ μέρους της νέας διακυβέρνησης, έχει υπάρξει, με αποτέλεσμα για εμάς τους Έλληνες Αστυνομικούς της Ελληνοαλβανικής μεθορίου τα δεδομένα να παραμένουν τα ίδια. Εξακολουθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες προστασίας των συνόρων από παράνομη μετανάστευση, λαθρεμπόριο και λοιπές εγκληματικές δραστηριότητες και βεβαίως συνεχίζουμε να βιώνουμε την άνιση επιδοματική μεταχείριση.

Την κατάφορη αυτή αδικία, τονίσαμε και κατά τη σημερινή μας κοινή συνεδρίαση, απαιτώντας από τους κυβερνητικούς βουλευτές και την Κυβέρνηση να τηρήσουν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις, δρομολογώντας τη χορήγηση του επιδόματος παραμεθόριων και προβληματικών περιοχών με την επέκταση των νομοθετικών ρυθμίσεων".


Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Γιώργου ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑ στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των Προεδρείων των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Καστοριάς, Κέρκυρας και Φλώρινας .Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.