ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΥΤΙΟΜΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ : ΤΡΈΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ

Δράση «Τρέχουμε τον μήνα Απρίλιο για τον Αυτισμό-raceforautism», διοργανώνει την Κυριακή 18 Απριλίου το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας.

Η συμβολική  πορεία-περπάτημα,  3 χλμ, θα ξεκινήσει στις 11:30 το πρωί, με σημείο εκκίνησης την πλατεία Γ. Μόδη (κεντρική πλατεία-«Κανόνια») και σημείο τερματισμού την περιοχή του Αγ. Νικολάου.

Στη συμβολική αυτή δράση θα συμμετέχουν ο Πρόεδρος του ΚΚΠΠΔΜ  Παρδάλης Ιωάννης, ο Βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας Αντωνιάδης Ιωάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας  Κιοσσές Ιωάννης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Άμπας Βασίλειος, ο Δήμαρχος Φλώρινας  Γιαννάκης Βασίλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  Χάτζιος Μιχαήλ, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φλώρινας  Ρόζας Κωνσταντίνος, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Φλώρινας  Παπούλκας Χρήστος, η Εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία  Σιδηροπούλου Αγνή και ο εκπρόσωπος των ΚΕΣΥ Φλώρινας  Γαλαρινιώτης Νικόλαος.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)