Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

ΤΡΥΦΩΝ ΓΕΩΡΓΟΥ : "ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ Η ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙ"

 

Κύριε Δήμαρχε,

όπως γνωρίζετε μία πολύτεκνη οικογένεια στην Κοινότητα Φανού, του Δήμου Αμυνταίου, έχασε το σπίτι και όλα της τα υπάρχοντα από πυρκαγιά. Στο δράμα της οικογένειας αυτής έχουν σπεύσει να συμπαρασταθούν πολλοί συμπολίτες μας, δείχνοντας την αλληλεγγύη της τοπικής κοινωνίας.
Πιστεύω ότι ο Δήμος Αμυνταίου πρέπει να βοηθήσει άμεσα και αποτελεσματικά. Τα παρηγορητικά λόγια και οι ευχές δεν αρκούν! Οι άνθρωποι αυτοί χρειάζονται την βοήθεια μας και ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι να βρίσκεται κοντά στον πολίτη που δοκιμάζεται.
Επειδή θεωρώ ότι σε αυτή την περίπτωση πρέπει να δείξουμε ότι το ανθρώπινο πρόσωπο του Δήμου Αμυνταίου και να περάσουμε το μήνυμα ότι κανείς συμπολίτης μας που δοκιμάζεται δεν είναι μόνος, προτείνω να αναλάβετε πρωτοβουλία για ουσιαστική και άμεση βοήθεια. Το σπίτι πρέπει να ξαναχτιστεί και το νοικοκυριό της πολύτεκνης οικογένειας να ξαναστηθεί! Ο Δήμος Αμυνταίου πρέπει να βοηθήσει με χρήματα και υλικά, ούτως ώστε να αποκατασταθεί το σπίτι και το νοικοκυριό των συνδημοτών μας. Στην προσπάθεια πρέπει να κληθούν για να συνδράμουν και όλοι οι αιρετοί του Δήμου Αμυνταίου (Δήμαρχος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι) έτσι ώστε να δείξουμε πνεύμα ομοψυχίας και συνεργασίας απέναντι στις δύσκολες καταστάσεις. Μάλιστα θα πρότεινα όσοι αιρετοί λαμβάνουν αντιμισθία να δωρίσουν για τον σκοπό αυτό την μισή αντιμισθία ενός μήνα, ενώ οι υπόλοιποι μπορούν να συμβάλουν με ποσό της επιλογής τους.
Με την ευχή η πρότασή μου να τύχει της θετικής σας ανταπόκρισης.Τρύφωνας Γεώργου

Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.